a

A Friem Protézis nem csupán hazai, de más országokból érkező páciensek számára is lehetőséget kínál, hogy hazánkba látogatva vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Célunk egy olyan egészségügyi ellátást biztosító intézményt működtetése, amely a legmagasabb minőségben képes ellátni a szemprotézisre szorulókat.

Friem Protézis Kft.

+ 36 30 4196918
info@friemprotezis.hu
1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 14.

Hétfő - Péntek 08:00 - 20:00

Meghatározott konzultációs napokon

+ 36 30 4196918

info@friemprotezis.hu

1126 Budapest

Tartsay Vilmos utca 14.

Kövesse a Friem Protézist

Válasszon

Miért a Friem Protézis?

Magyarországon egyedüliként kínáljuk pácienseink számára a teljesen személyre szabott szemprotézis viselésének lehetőségét. A műszemet az Ön igényeire és szükségleteire szabva, 3 fázisban készítjük el.

Konzultáció és modellkészítés

A szemüregről vett minta alapján egy “próba modellt “ készítünk, melyet tovább alakítva biztosítjuk a protézis kényelmét.

Festés

A műszem színét kézi festéssel, magas minőségű anyagokból készítjük el. A festés folyamata a páciens jelenlétében zajlik.

Polírozás és átvétel

Az utolsó napon a polírozást követően átadjuk a protézist. A páciens a műszem próbájával győzödhet meg arról, hogy a termék megfelel-e az elvárásainak.

Hivatás és szenvedély

Célunk, hogy pácienseinket családias légkörben, emberközpontú hozzáállással segítsük állapotuk okozta nehézségeik csökkentéséhez.

Az okularista feladata többet jelent egy termék gyártásánál. A páciens személyiségének ismerete, panaszainak meghallgatása és megértése kulcsfontosságú a megfelelő ellátás nyújtásához.

Tökéletességre törekedve

Minden egyes protézisre egy műalkotásként tekintünk, amire megfelelő időt fordítunk ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb legyen.

Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy a szakma legjobbjától tanulhattam, és a mai napig vele dolgozhatok együtt. Közös célunk egy olyan egészségügyi ellátás létrehozása, mely a hazai egészségügyi rendszerben dolgozó szemorvosokkal és sebészekkel szoros kapcsolatban, közös együttműködésére támaszkodva segít a páciensek igényeinek maximális kielégítésében.