a

A Friem Protézis nem csupán hazai, de más országokból érkező páciensek számára is lehetőséget kínál, hogy hazánkba látogatva vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Célunk egy olyan egészségügyi ellátást biztosító intézményt működtetése, amely a legmagasabb minőségben képes ellátni a szemprotézisre szorulókat.

Friem Protézis Kft.

+ 36 30 4196918
info@friemprotezis.hu
1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 14.

Hétfő - Péntek 08:00 - 20:00

Meghatározott konzultációs napokon

+ 36 30 4196918

info@friemprotezis.hu

1126 Budapest

Tartsay Vilmos utca 14.

Kövesse a Friem Protézist

Válasszon

A Friem Protézis víziója

A Friem Protézis nem csupán hazai, de más országokból érkező páciensek számára is lehetőséget kínál, hogy hazánkba látogatva vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Célunk egy olyan egészségügyi ellátást biztosító intézmény működtetése, amely a legmagasabb minőségben képes ellátni a szemprotézisre szorulókat.

Ismerje meg Friem Dávidot

Hivatását a szakma legjobbjaitól, az angliai Nottinghamben élő John Pacey-Lowrietól és Sean Sohntól tanulta.

“John segítségével óriási szakmai fejlődésen mentem keresztül az elmúlt években. Tapasztalatának köszönhetően képesek vagyunk átfogó, személyre szabott ellátást nyújtani pácienseinknek.

Együttműködésünk alappillére az okularista hivatás iránti elkötelezettség, valamint a közös munkánkat illető eltökélt maximalizmus, melynek célja, hogy családias légkörben, emberközpontú hozzáállással segítsük pácienseinket életminőségük javításában, állapotuk okozta nehézségeik leküzdésében.“

Ismerje meg John Pacey Lowriet

A több, mint negyven év tapasztalatának köszönhetően teljeskörű ismeretekkel rendelkezik a műszemek tervezésének, elkészítésének és finomításának folyamatáról.

John 1976 óta foglalkozik személyre szabott szemprotézisek készítésével. Kiváltképp a gyermekek ellátása fontos számára, melynek okán a londoni Moorfields állami kórházban 10 évig szemprotézisre szoruló gyermekekkel foglalkozott. Munkája során számos technológiai és technikai újítást alkalmaz, melyek által biztosítja a protézisek kényelmes kialakítását, valamint élethűségét mind forma, mind részletgazdagság szempontjából.

2016-ban kezdődött közös munkájuk Dáviddal, melyet azóta egyre szélesebb spektrumon képesek folytatni.

Segítségre van szüksége?

Kérjen visszahívást az alábbi adatok megadásával és kollégánk hamarosan felkeresi Önt!